Een fotoshoot is een investering, maar wat u ervoor terug krijgt is onbetaalbaar! Het zijn herinneringen en gevoelens. Details van uw leven die vastgelegd zijn om nooit meer te vergeten. U investeert in prachtige foto’s van degenen die u lief hebt en van de mooie momenten in uw leven! Alle producten die ik lever zijn van hoge kwaliteit.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van tenminste 25 foto’s die ik bewerk.  Deze foto’s komen vervolgens in een online gallerij te staan (op lage resolutie en met watermerk). Ook dit is bij het basisbedrag inbegrepen. Ik werk met een aantal vaste pakketten. Hier is bewust voor gekozen, zodat er geen onverwachte extra kosten of onduidelijkheden voor mijn klanten bij komen. Ik wil vooral dat u volop kunt genieten van uw foto’s! Een fotoshoot is een investering waar u  nooit spijt van krijgt. De speciale momenten die zo snel voorbij vliegen. Beelden die vervagen zijn nu voor altijd op een prachtige wijze vastgelegd.

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden. Deze zijn rechtsgeldig zodra er een fotoshoot ingeboekt staat.


Tarieven Trouwfotografie

Alles is mogelijk op jullie bijzondere dag! Jullie wensen staan centraal en ik voel me vereerd om deze prachtige dag vast te mogen leggen. Jullie vinden hier uitgebreidt informatie over hoe ik werk en welke pakketten ik hanteer: https://mariannefotografie.com/tarieven-trouwfotografie/

Trouw- en geboortekaartjes

Naast mijn werk als fotograaf, ben ik ook grafisch ontwerper.
Ik heb veel ervaring in het ontwerpen van logo’s, websites, geboortekaartjes en trouwkaartjes en gebruik hier veel handgeschilderde en getekende elementen in. 

Alles is mogelijk. Ik help ik u graag met uw wensen! Voor meer informatie kijk op www.studiotheheartist.nl 

n.b. Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Januari  2017